Αταλάντα: Έχει επενδύσει 17.000.000 ευρώ σ' έναν 19χρονο και δικαιώνεται

Ο Ράσμους Χέιλουντ έχει κάνει τους ανθρώπους της Αταλάντα να νιώθουν πως έπιασαν το λαχείο. Ο 19χρονος είναι εξαιρετικός.

Roma's Chris Smalling, left, challenges for the ball with Atalanta's Rasmus Hojlund during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Sept. 18, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Χέιλουντ μονομαχεί με τον Σμόλινγκ AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Αποδεδειγμένα τα τελευταία χρόνια η Αταλάντα ξέρει που δίνει τα χρήματά της. Πρόκειται για μία ομάδα με αξιοθαύμαστο τμήμα σκάουτινγκ και υψηλού επιπέδου ικανότητα να εξελίσσει τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών ή αυτών που επενδύει με αγορά.

Τον Αύγουστο του '22, λοιπόν, το κλαμπ αποφάσισε να επενδύσει και δεν έριξε λίγα. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Λομβαρδίας αποζημίωσε με 17.000.000 ευρώ την Στουρμ Γκρατς για να κάνει δικό της τον 19χρονο αριστεροπόδαρο επιθετικό από την Δανία, Ράσμους Χέιλουντ.

Ο παίκτης έχει ύψος 1,91μ. ενώ η Αταλάντα τον έχει δέσει με συμβόλαιο έως το 2027. Διανύοντας την πρώτη του σεζόν με τον "δύσκολο" Γκασπερίνι, ο Χέιλουντ μετράει 22 συμμετοχές, 10 γκολ και 6 ασίστ (σ.σ. στην Serie A έχει 4 γκολ και 3 ασίστ).

Ο Χέιλουντ αρχίζει και ανεβάζει στροφές, αφού στα τρία τελευταία ματς της Αταλάντα έχει γκολ. Στο 8-2 με την Σαλερνιτάνα είχε και ασίστ. Με την πρώτη ομάδα της Δανίας έχει προλάβει ν' αγωνιστεί δύο φορές.

Διαβάστε περισσότερα

Άρσεναλ: Φλερτ με τον τίτλο, φλερτ και με world class επιθετικό από την Γιουβέντους

Φιορεντίνα: Πολύ κακό για το τίποτα με Σοφιάν Άμραμπατ

Τσέλσι: Είναι υπό αμφισβήτηση, αλλά αυτός έπεισε τον Μούντρικ για το hijack της χρονιάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK