Ατλέτικο: Έκανε επίσημη πρόταση σε παίκτη της Ρεάλ που μένει ελέυθερος

Επίσημη πρόταση στον Ντανιέλ Θεμπάγιος έχει καταθέσει η Ατλέτικο Μαδρίτης στον οποίο όμως η Ρεάλ αναμένεται να προτείνει νέο συμβόλαιο, σύμφωνα με την MARCA.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti, speaks during a press conference, at Al Nassr stadium, in Riyadh, Saudi Arabia Tuesday, Jan. 10, 2023. Real Madrid will play the Spanish Super Cup semifinal soccer match against Valencia on Wednesday Jan. 11, 2023 at King Fahd stadium in Riyadh.(AP Photo/Hussein Malla)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Την ανανέωση πολλών συμβολαίων καλείται να διαπραγματευτεί το επόμενο διάστημα η Ρεάλ Μαδρίτης καθώς δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που μένουν ελεύθεοι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μόντριτς και Κρόος είναι δύο εξ' αυτών, με το ενδεχόμενο αποχώρησης τους όσο περνάει ο καιρός να συγκεντρώνει όλο και περισσότερες πιθανότητες.

Το ερχόμενο καλοκαίρι όμως λήγει και το συμβόλαιο του 26χρονου Ντανιέλ Θεμπάγιος ο οποίος αγωνίζεται και αυτός στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με την MARCA, στον ποδοσφαιριστή αναμένεται να κατατεθεί πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας από τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά τον Ισπανό διεκδικεί και η Ατλέτικο η οποία φέρεται να θέλει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Θεμπάγιος σκοπεύει πρώτα να μιλήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς το τελευταίο διάστημα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κάρλο Αντσελότι γεγονός που τον κάνει να θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Θρύλος της ομάδας δεν θέλει τον Νόιερ αρχηγό λόγω δύο παραπτωμάτων

Γιουνάιτεντ: Πουλάει αγορές 162 εκάτ. για επιθετικό από το πάνω ράφι

Γκρίνγουντ: Μετά τον Τεν Χαχ, τον αρνείται και εταιρεία "κολοσσός"

News 24/7

24MEDIA NETWORK