Γκρίνγουντ: Μετά τον Τεν Χαχ, τον αρνείται και εταιρεία "κολοσσός"

Πώς ο Μέισον Γκρίνγουντ δεν είναι πλέον πελάτης της αναγκάστηκε να ξεκαθαρίσει η NIKE καθώς ο ποδοσφαιριστής έγραψε στο προφίλ του στο Instagram πως συνεργάζεται με την εταιρεία.

Manchester United's Mason Greenwood during the English Premier League soccer match between Manchester United and Burnley at Old Trafford in Manchester, England, Thursday, Dec. 30, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Συνελήφθη ξανά ο Γκρίνγουντ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Την αθώωση του Μέισον Γκρίνγουντ από τις κατηγορίες βιασμού και ξυλοδαρμού αποφάσισε πρόσφατα το δικαστήριο με αποτέλεσμα ο νεαρός Άγγλος ποδοσφαιριστής να αφεθεί ελεύθερος μετά από αρκετούς μήνες που βρισκόταν στη φυλακή.

Η επιστροφή στην κανονικότητα μόνο εύκολη δεν είναι καθώς η Γιουνάιτεντ αναμένεται να διεξάγει διεξοδικές έρευνες προκειμένου να φανεί αν ο ποδοσφαιριστής μπορέσει να ενταχθεί στην ομάδα.

Πέρα από το γεγονός πως ο Γκρίνγουντ αντιμετωπίζει προβλήματα στην ποδοσφαιρική του ένταξη στην ομάδα, έχει χάσει και πολλούς από τους χορηγούς του.

Ένας εξ' αυτών ήταν και η NIKE την οποία ο Γκρίνγουντ έβαλε ξανά στο προφίλ του στο instagram, κάτι που ανάγκασε τους εκπρόσωπους της εταιρείας να αντιδράσουν μέσω της MIRROR λέγοντας πως ο ποδοσφαιριστής μετά από τις εις βάρος του κατηγορίες, δεν ανήκει πλέον στην εταιρεία.

Διαβάστε Περισσότερα

Ομπαμεγιάνγκ: Και ξαφνικά... MLS

Τσέλσι: Ο Σιμεόνε χτυπάει "λαβωμένο" παικταρά του Πότερ

Ποιοι παίρνουν πρωτάθλημα εάν η Σίτι γίνει Γιουβέντους

News 24/7

24MEDIA NETWORK