Μπάγερν: Θρύλος της ομάδας δεν θέλει τον Νόιερ αρχηγό λόγω δύο παραπτωμάτων

Βόλες κατά του Μάνουελ Νόιερ εξαπέλυσε ο πρώην θρύλος της ομάδας, Λόθαρ Ματέους, για τη συμπεριφορά του λέγοντας πως δεν αξίζει πλέον να είναι αρχηγός της ομάδας.

Μπάγερν: Θρύλος της ομάδας δεν θέλει τον Νόιερ αρχηγό λόγω δύο παραπτωμάτων
Ο Νόιερ Νόιερ με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται ο Μάνουελ Νόιερ καθώς λίγο μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο έσπασε το πόδι του κάνοντας σκι.

Ο τραυματισμός του 36χρονου Γερμανού ανάγκασε τους ιθύνοντες της ομάδας να βγουν στην αγορά για την απόκτηση του τερματοφύλακα με τον εκλεκτό να είναι ο διεθνής με την εθνική Ελβετίας, Γιαν Ζόμερ.

Το προηγούμενο διάστημα ο Νόιερ τοποθετήθηκε και για την αποχώρηση του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Τόνι Ταπάλοβιτς λέγοντας πως διαφωνεί ξεκάθαρα με την επιλογή των υπέυθυνων της ομάδας και του ράγισε η καρδιά

Για τον ποδοσφαιριστή τοποθετήθηκε ο πρώην θρύλος της ομάδας, Λόθαρ Ματέους λέγοντας πως δεν αξίζει πλέον στο Νόιερ να έχει το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Μπάγερν Μονάχου καθώς ένα προχωρήσει σε αλλεπάλληλα σφάλματα.

"... Ο Μάνουελ Νόιερ δεν είναι πλέον αποδεκτός για αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου. Τραυματίστηκε κάνοντας σκι και τώρα δίνει μία συνέντευξη χωρίς άδεια στην οποία επιτίθεται σφοδρά στο κλαμπ.."

Διαβάστε Περισσότερα

Γκρίνγουντ: Μετά τον Τεν Χαχ, τον αρνείται και εταιρεία "κολοσσός"

Γιουνάιτεντ: Πουλάει αγορές 162 εκάτ. για επιθετικό από το πάνω ράφι

Πεπ: Τι έλεγε το 2022 όταν τον ρωτούσαν για τις παραβάσεις τις Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK