Γιουνάιτεντ: Πουλάει αγορές 162 εκάτ. για επιθετικό από το πάνω ράφι

Πωλητήριο στους Χάρι Μαγκουάιρ, Άντονι Μαρσιάλ και Άλεξ Τέγες αναμένεται να βάλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ερχόμενο καλοκαίρι προκειμένου να αγοράσει πρωτοκλασάτο επιθετικό.

Manchester United's head coach Erik ten Hag gestures as he stands on the touchline during the English League Cup semifinal second leg soccer match between Manchester United and Nottingham Forest at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Feb. 1, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
ο Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ AP

Τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να ψάχνει η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ από τώρα για το ερχόμενο καλοκαίρι, παρά το γεγονός πως απέκτησε τον Βέγκχορστ, και για να κάνει αυτή την κίνηση πρέπει να προχωρήσει σε πωλήσεις παικτών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ManchesterEveningNews, που παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ της ομάδας του Έρικ Τεν Χαχ, η Γιουνάιτεντ αναμένεται να βάλει "πωλητήριο" σε τρεις ποδοσφαιριστές της.

Ο λόγος για τον αρχηγό της ομάδας, Χάρι Μαγκουάιρ που τη φετινή αγωνιστική περίοδο δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της ομάδας του Τεν Χαχ αλλά και τους Άντονι Μαρσιάλ και Άλεξ Τέγες.

Ο Μαρσιάλ βρίσκεται στο ρόστερ από το 2015 και ο Έρικ Τεν Χαχ τον έχει χρησιμοποιήσει μόλις σε 14 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ ο Τέγες έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Σεβίλλη.

Συνολικά, οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές είχαν κοστίσει στην Γιουνάιτεντ 162.000.000 ευρώ, με τον Μαγκουάιρ μάλιστα να είναι μέχρι πρόσφατα η πιο ακριβή αγορά αμυντικού στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως στη λίστα του Τεν Χαχ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης βρίσκονται οι Χάρι Κέιν και Βίκτορ Όσιμεν.

Διαβάστε Περισσότερα

Γκρίνγουντ: Μετά τον Τεν Χαχ, τον αρνείται και εταιρεία "κολοσσός"

Πεπ: Τι έλεγε το 2022 όταν τον ρωτούσαν για τις παραβάσεις τις Σίτι

Τσέλσι: Ο Σιμεόνε χτυπάει "λαβωμένο" παικταρά του Πότερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK