Ατλέτικο: Κινδυνεύει να χάσει τέσσερα αστέρια της το 2024 λόγω... περικοπών

Νέα συμβόλαια αναμένεται να προσφέρει η Ατλέτικο σε 4 ποδοσφαιριστές της, με μειωμένες όμως απολαβές, κάτι που δυσκολεύει την παραμονή τους στον σύλλογο.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone waits for the start of the group B Champions League soccer match between Atletico Madrid and Bayer 04 Leverkusen at the Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Oct. 26, 2022. (AP Photo/Manu Fernaandez)
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν AP

Πολλά είναι τα ζητήματα που καλείται να διαχειριστεί η Ατλέτικο Μαδρίτης το ερχόμενο διάστημα καθώς δεν είναι λίγα τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που λήγουν το 2024, ενώ πάντα υπάρχει στο τραπέζι και η περίπτωση του " παραγκωνισμένου" από τον Σιμεόνε, Ζοάο Φέλιξ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η MARCA, οι Ροχιμπλάνκος σκοπεύουν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Αλβάρο Μοράτα, Κόκε, Σάβιτς και Χερμόσο.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω μέσο, τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ροχιμπλάνκος τους αναγκάζουν να προσφέρουν στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές νέο συμβόλαιο αλλά με μειωμένες αποδοχές., κάτι που δυσκολεύει την παραμονή τους στην ομάδα.

Θυμίζουμε πως παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τον Σιμεόνε να δέχεται βαρβάτη μείωση στα χρήματα που θα λάβει το 2024, δηλαδή τη τελευταία χρονιά του συμβολαίου του, προκειμένου να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα του.

Διαβάστε Περισσότερα

Αζάρ: Οπαδοί της παλιάς του αγάπης κάνουν εκστρατεία για την μεγάλη επιστροφή

Επικός Αγκουέρο! Έστειλε με screenshot στον Μέσι την κατάταξη της Ίντερ Μαϊάμι στο MLS

Ρεάλ: Πλην Μπέλιγχαμ, κλείνει και τον παρτενέρ του Κουρτουά

News 24/7

24MEDIA NETWORK