Ατλέτικο: Ο Σιμεόνε κάνει "γενναία" κίνηση και αλλάζει τα δεδομένα

Να παραμείνει στην Ατλετικό με μειωμένες αποδοχές μέχρι και το καλοκαίρι του 2024 αποφάσισε ο Ντιέγκο Σιμεόνε σύμφωνα με δημοσίευμα του El Periodico de Espana.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone smiles as he attends a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Από το 2011 βρίσκεται στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχοντας συνδέσει το όνομά του με κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας.

Δεν ήταν λίγα τα σενάρια που ήθελαν τον Αργεντίνο προπονητή να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την αποχώρησή του από τον πάγκο της ισπανικής ομάδας εξαιτίας κάποιων διαφωνιών που υπήρχαν με τον αθλητικό διευθυντή, Ζιλ Μαρίν.

Ο Σιμεόνε είχε έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με τον Ζόαο Φέλιξ, παίκτη που στήριξε αρκετά ο Μαρίν, κάτι που οδήγησε στην αποχώρηση του ποδοσφαιριστή με την μορφή δανεισμού για χάρη της Τσέλσι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του El Periodico de Espana, οι σχέσεις του Σιμεόνε με τη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν αποκατασταθεί με τον Αργεντίνο να δέχεται να παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με μειωμένες αποδοχές.

Συγκεκριμένα, ο "Τσόλο" αμοίβεται με περίπου 20.000.000 ευρώ και δέχτηκε να μειώσει τις ετήσιες αποδοχές στα 16.500.000 προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να λύσει τα οικονομικά της ζητήματα και το έλλειμμα που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Αυτοί είναι οι επτά που έχει βάλει "πωλητήριο", στόχος τα 264 εκατ.

Μπαρτσελόνα: Κινδυνεύει να χάσει με 50 εκατ. την πιο ακριβή μεταγραφή της

Μπαρτσελόνα: Το δικαστήριο έστειλε τον Γκάβι στην β' ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK