Μπαρτσελόνα: Κινδυνεύει να χάσει με 50 εκατ. την πιο ακριβή μεταγραφή της

Την ανανέωση του συμβολαίου του Ουσμάν Ντεμπελέ επιθυμεί η Μπαρτσελόνα καθώς η ρήτρα αποχώρησης του ποδοσφαιριστή για το ερχόμενο καλοκαίρι κυμαίνεται στα 50.000.000 ευρώ.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Betis and Barcelona at Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Saturday, May 7, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις AP

Σε μπελάδες βρίσκεται η ομάδα της Μπαρτσελόνα καθώς, εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει με το FFP δεν μπορεί να δηλώσει τον Γκάβι στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Πέρα από αυτό, οι μπλαουγκράνα καλούνται να διαχειριστούν και πολλά από τα συμβολαία των ποδοσφαιριστών τους που λήγουν το ερχόμενο διάστημα.

'Ενα από αυτά είναι του Ουσμάν Ντεμπέλε του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2024 και η Μπαρτσελόνα θέλει να το ανανεώσει.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γάλλος επιθετικός έχει ρήτρα αποχώρησης για το ερχόμενο καλοκαίρι της τάξεως των 50.000.000 ευρώ με την ισπανική ομάδα να θεωρεί ότι αυτό το ποσό είναι ιδιαίτερα μικρό καθώς για τον ποδοσφαιριστή έβγαλε από τα ταμεία της 140.000.000 το καλοκαίρι του 2017 για να τον αγοράσει από την Ντόρτμουντ.

Ο Ντεμπέλε βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Τσάβι, αν και αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, με τους μνηστήρες για την απόκτησή του όμως να είναι αρκετοί.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Το δικαστήριο έστειλε τον Γκάβι στην β' ομάδα

Μέσι: Αυτοί είναι οι δύο μεγάλοι του στόχοι που επηρεάζουν το μέλλον του

Τεν Χαχ: Πρώην ποδοσφαιριστής του αποκάλυψε "τρελή" τακτική του που τους ανέβασε κατηγορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK