Τσέλσι: Αυτοί είναι οι επτά που έχει βάλει "πωλητήριο", στόχος τα 264 εκατ.

Πωλητηρίο σε επτά ποδοσφαιριστές φέρεται να έχει βάλει η Τσέλσι σύμφωνα με το GOAL προκειμένου να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με το FFP.

American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.(AP Photo/Alastair Grant)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ιδιαίτερα ενεργή ηταν η Τσέλσι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς ξόδεψε, μόνο για αγορές ποδοσφαιριστών, ένα ποσό που αγγίζει τα 360.000.000 ευρώ.

Οι "μπλε" με τον Τοντ Μπέλι στην προεδρία, έχουν βγάλει από τα ταμεία τους πάνω από 600.000.000 ευρώ και πλέον καλούνται στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο να προχωρήσουν σε "γενναίες" πωλήσεις προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν ζητήματα με το FFP.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του GOAL, η Τσέλσι έχει φτιάξει μία λίστα με ποδοσφαιριστές που θα ήθελε να παραχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι και από την οποία μπορεί να κερδίσει ένα ποσό κοντα στα 264.000.000.

Το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της συγκεκριμένης λίστας είναι ο Μέισον Μάουντ, ο οποίος δεν έχει συμφωνήσει στους όρους που του προσφέρει η Τσέλσι για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και αναμένεται να αποχωρήσει.

Πωλητήριο φέρεται να έχει μπει επίσης και για τους Ματέο Κόβασιτς, Μπεν Τσίλγουελ, Κρίστιαν Πούλισιτς, Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Λόφτους Τσικ αλλά και για, τον τραυματία αυτή την περίοδο, Μπρόχα.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Κινδυνεύει να χάσει με 50 εκατ. την πιο ακριβή μεταγραφή της

Μπαρτσελόνα: Το δικαστήριο έστειλε τον Γκάβι στην β' ομάδα

Μέσι: Αυτοί είναι οι δύο μεγάλοι του στόχοι που επηρεάζουν το μέλλον του

News 24/7

24MEDIA NETWORK