Λιονέλ Μέσι: Εξετάζει τρεις προοπτικές για το μέλλον του μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λιονέλ Μέσι επιθυμεί διακαώς η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν και φέρεται να θέλει να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για τον Αργεντίνο αμέσως μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Lionel Messi celebra tras anotar un gol para Argentina en el partido amistoso ante Jamaica, el martes 27 de septiembre de 2022, en Harrison, Nueva Jersey. (AP Foto/Eduardo Muñoz Alvarez)
Ο Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της εθνικής Αργεντινής AP

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο αναχωρεί ο Λιονέλ Μέσι και η Παρί Σεν Ζερμέν ήδη σκέφτεται πώς θα καταφέρει να πείσει τον Αργεντίνο να παραμείνει στην ομάδα και μετά τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου του το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της MUNDODEPORTIVO, η ομάδα του Παρισιού μόλις ο Μέσι γυρίσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στον Αργεντίνο σταρ για διετή επέκταση της συνεργασίας τους.

Για τον Μέσι πάντως επίσημο ενδιαφέρον έχει δείξει και η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ πάντα παραμένει ανοιχτό το σενάριο επιστροφής στην Μπαρτσελόνα, μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου Λαπόρτα, στις οποίες ανέφερε πως ο Αργεντίνος πάντα θα είναι ευπρόσδεκτος στην ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Ντιέγκο Σιμεόνε: Βρέθηκε το φαβορί για την αντικατάστασή του

Γκαρνάτσο: Μετά από τον Ρονάλντο "αντέγραψε" και τον Μέσι

Απίστευτο! Ο Ρονάλντο υπάκουσε τον Φέργκιουσον και δεν πήγε στην Σίτι του Πεπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK