Αυτό είναι το αδιανόητο σπίτι με το αδιανόητο ενοίκιο που τσεκάρει ο Κέιν στο Μόναχο

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι που καλοβλέπει η οικογένεια του Χάρι Κέιν για την εγκατάστασή της στο Μόναχο.

New Bayern Munich player Harry Kane poses after a news conference at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Sunday, Aug. 13, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Χάρι Κέιν κατά την παρουσίασή του AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Χάρι Κέιν από τότε που πήρε τη μεταγραφή στην Μπάγερν Μονάχου ζει με την οικογένειά του σε ξενοδοχείο κι έχει βγει στην αγορά για να ψάξει σπίτι ώστε να εγκατασταθεί αυτός και τα πέντε μέλη της φαμίλιας.

Πρόσφατα, λοιπόν, κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα για ένα συγκεκριμένο σπίτι που έχουν τσεκάρει οι Κέιν το οποίο είναι πανάκριβο τόσο στην αγορά του όσο και το ενοίκιό του. Για την ακρίβεια όποιος ενδιαφέρεται να πάρει το... παλάτι θα πρέπει να καταβάλει για τη μίσθωσή του περίπου 1.000.000 ευρώ το χρόνο.

Η SUN, μάλιστα, κυκλοφόρησε φωτογραφίες τις οποίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ για το οίκημα το οποίο διαθέτει 12 υπνοδωμάτια και βρίσκεται σε μία περιοχή που ονομάζεται "Χόλιγουντ του Μονάχου" και ζουν κι άλλοι αστέρες της Μπάγερν όπως οι Ντέιβις, ντε Λιχτ, Τσούπο - Μοτίνγκ, Σανέ και παλιότερα ο Παβάρ.

Η βίλα εκτός από τα 12 υπνοδωμάτια προσφέρει πισίνες εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, κελάρι και κινηματογράφο. Ο Χάρι Κέιν με τη μεταγραφή στη Βαυαρία θυμίζουμε πως εξασφάλισε συμβόλαιο που σύμφωνα με τις αναφορές στον Τύπο του αποφέρει 400.000 ευρώ την εβδομάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Ιταλοί "διώχνουν" τον Μουρίνιο και δείχνουν το φαβορί για ν' αναλάβει την Ρόμα

Ο Γκουαρντιόλα απειλεί τον Χάλαντ με ατάκα Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ

Ο CEO της Σασουόλο απορεί (και καλά κάνει) που κανείς δεν έχει αγοράσει τον καλύτερό του παίκτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK