Ο Γκουαρντιόλα απειλεί τον Χάλαντ με ατάκα Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει τον Έρλινγκ Χάλαντ συγκεντρωμένο στην προπόνηση διαφορετικά θα του κάνει αυτό που έλεγε ο Καμπίμπ στους αντιπάλους του.

Manchester City's Erling Haaland stands on the touchline with Manchester City's head coach Pep Guardiola during the group G Champions League soccer match between Sevilla and Manchester City in Seville, Spain, Tuesday, Sept. 6, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Χάλαντ είχε βρεθεί κοντά στην Νάπολι AP PHOTO/JOSE BRETON

Ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ έγινε παγκοσμίως γνωστός από τις σπουδαίες εμφανίσεις του στις ΜΜΑ και το αήττητο ρεκόρ που κράτησε μέχρι την απόφαση που πήρε να αποσυρθεί από το κλουβί του UFC ως ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής της κατηγορίας του.

Μία από τις περίφημες ατάκες του Νταγκεστανού μαχητή πριν ή μετά από αγώνα ήταν η εξής: "I will smash you" δηλαδή "θα σε διαλύσω". Κάπως έτσι αντιμετωπίζει και ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον Έρλινγκ Χάλαντ, βασικά τον... απειλεί στα ίσα όπως αναφέρει στην Telegraph.

"Οταν είσαι μαζί μου στην προπόνηση πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Εάν όχι θα σε διαλύσω" ανέφερε ο Καταλανός μάνατζερ της Σίτι αναφορικά με τον Έρλινγκ Χάλαντ. Βέβαια, οι δύο άνδρες αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι διατηρούν άριστες σχέσεις αποθεώνοντας ο ένας τον άλλο συχνά πυκνά.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Ιταλοί "διώχνουν" τον Μουρίνιο και δείχνουν το φαβορί για ν' αναλάβει την Ρόμα

Αυτό είναι το αδιανόητο σπίτι με το αδιανόητο ενοίκιο που τσεκάρει ο Κέιν στο Μόναχο

Ο CEO της Σασουόλο απορεί (και καλά κάνει) που κανείς δεν έχει αγοράσει τον καλύτερό του παίκτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK