Χάκπο: Εκτός από την Γιουνάιτεντ και άλλη ομαδάρα πήγε να τον "κλέψει" από τη Λίβερπουλ

Πώς με το που έμαθε για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ δε μπορούσε να αντισταθεί, παρά το ενδιαφέρον και άλλων αγγλικών ομάδων, δήλωσε ο Κόντι Χάκπο στην DailyMail.

Liverpool's Cody Gakpo runs with the ball during the English FA Cup soccer match between Liverpool and Wolverhampton Wanderers at Anfield in Liverpool, England Saturday, Jan. 7, 2023 (AP Photo/Jon Super)
Ο Κόντι Χάκπο με την φανέλα της Λίβερπουλ AP

Τον Κόντι Χάκπο απέκτησε από την Αϊντχόφεν η Λίβερπουλ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αντί 42.000.000 ευρώ και σύμφωνα με τον ίδιο τον Ολλανδό, οι "Κόκκινοι" είχαν και αντιπάλους στη μάχη για την αγορά του.

Συγκεκριμένα, για τον ποδοσφαιριστή δημοσιεύματα ήθελαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον αλλά σύμφωνα με τον ίδιο υπήρχε και εμπλοκή άλλης ομάδας στην υπόθεση.

Ο λόγος για τη Τσέλσι η οποία σύμφωνα με τον Χάκπο έκανε πρόταση στην Αϊντχόφεν όταν πλέον είχε οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τη Λίβερπουλ.

"...Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ τον Δεκέμβριο, δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο. Υπήρχε και ενδιαφέρον από τη Τσέλσι αλλά είχα ήδη αποφασίσει..."

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενφίκα: Μετά την πώληση Έντσο χάνει βασικό της αστέρι χωρίς κέρδος

Μίλαν: Ο Μαλντίνι "παλεύει" να κρατήσει το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας

Λίβερπουλ: Οι ιδιοκτήτες δίνουν στον Κλοπ κεφάλαιο "μαμούθ" για ανοικοδόμηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK