Μίλαν: Ο Μαλντίνι "παλεύει" να κρατήσει το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας

Αισιόδοξος πως θα επέλθει συμφωνία με τον Ραφαέλ Λεάο για επέκταση του συμβολαίου έδειξε ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι σε δηλώσεις που έκανε.

AC Milan forward Zlatan Ibrahimovic, left, and former Milan player Milan player Paolo Maldini sit on the bench before the Serie A soccer match between AC Milan and Udinese at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, March 3, 2021. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Πάολο Μαλντίνι με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς AP

Το πιο ακριβό της περιουσιακό στοιχείο προσπαθεί να δέσει με κάθε τρόπο η Μίλαν αλλά οι συζητήσεις προς το παρόν φέρεται να έχουν παγώσει.

Ο λόγος για τον Ραφαέλ Λεάο του οποίου το συμβόλαιο με τη Μίλαν λήγει το καλοκαίρι του 2024 αλλά στους ιθύνοντες της ομάδας επικρατεί η αισιοδοξία πως θα επέλθει το επόμενο διάστημα οριστική συμφωνία.

Για τον Λεάο μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν και θρύλος της ομάδας, Πάολο Μαλντίνι λέγοντας πως δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, ούτε έχει προγραμματιστεί κάποια συνάντηση αλλά το θέμα δουλεύεται από την ομάδα.

"...Δουλεύουμε για το νεο deal με τον Λεάο. Είμαστε στο ίδιο σημείο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτούμε την υπογραφή..."

Θυμίζουμε, ότι ο Λεάο βρίσκεται στη λίστα πολλών κορυφάιων ομάδων μεταξύ των οποίων είναι και η Μάντσεστερ Σίτι, με την Μίλαν να μπαίνει σε μπελάδες σε περίπτωση που δεν ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιο του.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Λεάο έχει καταγράψει 29 συμμετοχές με τη Μίλαν πετυχαίνοντας εννέα γκολ και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Οι ιδιοκτήτες δίνουν στον Κλοπ κεφάλαιο "μαμούθ" για ανοικοδόμηση

Νεϊμάρ: Έκανε πάρτι, νευρίασε τον Δήμαρχο και δέχτηκε καταγγελία

Ποτσετίνο: Θετικός να αναλάβει ομάδα της LaLiga που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού

News 24/7

24MEDIA NETWORK