Μπενφίκα: Μετά την πώληση Έντσο χάνει βασικό της αστέρι χωρίς κέρδος

Έτοιμος να αποχωρήσει από τη Μπενφίκα είναι ο Αλεχάντρο Γκριμάλντο καθώς δεν έχει συμφωνήσει με τους Πορτογάλους για ανανέωση του συμβολαίου του ενώ φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις και με τις Λεβερκούζεν και Γιουβέντους.

Benfica's Alex Grimaldo, right, celebrates after scoring his side's 2nd goal during the Champions League group H soccer match between Benfica and Maccabi Haifa at the Luz stadium in Lisbon, Tuesday, Sept. 6, 2022. (AP Photo/Armando Franca)
Οι παίκτες της Μπενφίκα πανηγυρίζουν AP

Άλλη μία μεγάλη πώληση έκανε η Μπενφίκα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς παραχώρησε τον Έντσο Φερνάντες στη Τσέλσι αντί 121.000.000 ευρώ.

Παρά το γεγονός πως η πορτογαλική ομάδα έχει κάνει με τους Φέλιξ και Έντσο Φερνάντες δύο από τις ακριβότερες πωλήσεις στην ιστορία της, είναι πιθανό να χάσει ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας ως ελεύθερο.

Ο λόγος για τον Αλεχάντρο Γκριμάλντο του οποίου το συμβόλαιο με τους αετούς της Λισαβόνας λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν υπάρχει, προς το παρόν τουλάχιστον, συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για ανανέωση.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Tuttomercato, για τον ποδοσφαιριστή έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον τόσο η Μπάγερ Λεβερκούζεν όσο και η Γιουβέντους η οποία επιθυμεί να αποκτήσει κατά βάση ελεύθερους ποδοσφαριστές εξαιτίας των οικονομικών θεμάτων που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε Περισσότερα

Μίλαν: Ο Μαλντίνι "παλεύει" να κρατήσει το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας

Λίβερπουλ: Οι ιδιοκτήτες δίνουν στον Κλοπ κεφάλαιο "μαμούθ" για ανοικοδόμηση

Νεϊμάρ: Έκανε πάρτι, νευρίασε τον Δήμαρχο και δέχτηκε καταγγελία

News 24/7

24MEDIA NETWORK