Χάκπο: Οι δύο παικταράδες υποψήφιοι διάδοχοι του στην PSV

Ο Χάκπο αναμένεται να γίνει παίκτης της Λίβερπουλ και η Αϊντχόφεν ψηλά για την αντικατάσταση του Ολλανδού επιθετικού.

PSV's Cody Gakpo during the Europa League group A soccer match between PSV and Bodo/Glimt at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Sept. 8, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Χάκπο με τη φανέλα της PSV AP PHOTO/PETER DEJONG

Το σίριαλ Κόντι Χάκπο τελειώνει με την Λίβερπουλ νικήτρια στη μάχη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον άσο της PSV. Πλέον, ένα νέο σίριαλ αρχίζει με πρωταγωνίστρια την Αϊντχόφεν και τους υποψήφιους διαδόχους του Ολλανδού επιθετικού. Οι Ολλανδοί στοχεύουν ψηλά και αναμένουμε να δούμε πού θα κάτσει η μπίλια.

Σύμφωνα με την Telegraaf δύο είναι οι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές τους οποίους δουλεύει η PSV, αλλά παρότι θα πληρωθεί καλά από την Λίβερπουλ για τον Χάκπο (σ.σ. πάνω από 50.000.000 ευρώ) υπάρχουν οικονομικά εμπόδια.

Πρώτη περίπτωση: Είναι ο Βίκτορ Τσιγκάνκοφ της Ντινάμο Κιέβου. Ο Ουκρανός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι ωστόσο το σάλαρί του δεν είναι στα μέτρα της PSV.

Δεύτερη περίπτωση: Είναι ο Γέσπερ Κάρλσον που αγωνίζεται στην ΑΖ. Η Άλκμααρ του Παυλίδη θέλει κοντά στα 20.000.000 ευρώ για τον ποδοσφαιριστή αυτόν, χρήματα που η PSV δύσκολα θα δώσει τη δεδομένη στιγμή.

Επίσης, ως στόχοι παρουσιάζονται και οι Ελ Γκαζί και Σάβιο. Πάντως, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες η PSV έχει οικονομικά ζητήματα και αρκετά από τα χρήματα της Λίβερπουλ έχουν σκοπό να σταθεροποιήσουν την κατάσταση και δεν θα επενδυθούν όλα σε μεταγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

Η Λίβερπουλ με Χάκπο συνεχίζει να εκδικείται γι' αυτό που της έκαναν με τον Σαλάχ

Μπέλιγχαμ: Αποκαλυφθήκαν τα ποσά που του προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο διάδοχος του Μαρσέλο έρχεται το 2024

News 24/7

24MEDIA NETWORK