Χάλαντ: Ανακοίνωσε συμφωνία "μαμούθ", ανάλογη με εκείνη του Γκρίλις

Την έναρξη της συνεργασίας του με την NIKE ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Έρλινγκ Χάλαντ, λίγο καιρό μετά τη συμφωνία μαμούθ του συμπαίκτη του, Τζακ Γκρίλις με την PUMA.

Χάλαντ: Ανακοίνωσε συμφωνία "μαμούθ", ανάλογη με εκείνη του Γκρίλις
ο Έρλινγκ Χάλαντ AP

Σε μία ακόμα μεγάλη συμφωνία, στην μέχρι τώρα καριέρα του, προχώρησε ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάλαντ.

Ο Νορβηγός, που φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα για την υπογραφή νέου συμβολαίου που θα τον "δέσει" στο Μάντσεστερ για...πάντα, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την NIKE.

Τον Ιανουάριο του 2022 το συμβόλαιο του Νορβηγού με την NIKE ολοκληρώθηκε και έκτοτε έγινε μεγάλη μαχή της εν λόγω εταιρείας με τις ADIDAS και PUMA για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Τελικά, η NIKE κέρδισε σ΄αυτήν την άτυπη κόντρα, με τον Χάλαντ να ανακοινώνει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την επισημοποίηση της εν λόγω συμφωνίας η οποία αναμένεται να του αποφέρει περίπου 22.000.000 ευρώ ετησίως.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο συμπαίκτης του Χάλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι, Τζακ Γκρίλις, υπέγραψε συμφωνία - μαμούθ με την PUMA και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος Βρετανός ποδοσφαιριστής από χορηγία για τα παπούτσια που φοράει.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: "Ψήνεται" η επιστροφή της δεύτερης ακριβότερης αγοράς της

Μπαρτσελόνα: Το FFP την αναγκάζει να βάλει "πωλητήριο" σε ενδεκαδάτο άσο, η Άρσεναλ το φαβορί

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε μεγάλη υπέρβαση εν όψει καλοκαιριού

News 24/7

24MEDIA NETWORK