Μπούσκετς: Φεύγει από την Μπάρτσα και δύο είναι οι πιθανοί προορισμοί για το μέλλον

Το MLS και το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι οι δύο πιθανοί προορισμοί για τον Σέρχιο Μπούσκετς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Barcelona's Sergio Busquets gestures during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Athletic Club at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα ήταν οδυνηρός AP PHOTO/JOAN MONFORT

Την απόφαση να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα έπειτα από 18 χρόνια φέρεται πως έχει λάβει ο Σέρχιο Μπούσκετς.

Πρόσφατο δημοσίευμα της MARCA ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει μία στροφή στην καριέρα του καθώς είναι κουρασμένος από την κριτική που δέχεται όλα αυτά τα χρόνια ενώ δεν είναι και σίγουρος πως θα συνεχίσει να έχει θέση βασικού και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο γνωστός μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο., ο 34χρονος δεν αποκλείεται να ανακοινώσει την απόφασή του εντός των επόμενων ωρών, με τις επιλογές του για τη συνέχεια να είναι δύο.

Η πρώτη είναι η μεταγραφή του στο πρωτάθλημα του MLS, καθώς έχει στα χέρια του πρόταση από την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η δεύτερη είναι η μετακίνησή του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας όπου εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα.

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του αλλά δεν είναι η μόνη καθώς η Αλ Χιλάλ θέλει να τον φέρει πακέτο μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, στον οποίο και έχει καταθέσει πρόταση άνευ προηγουμένου.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ισπανός μέσος σε 39 συμμετοχές με τους Μπλαουγκράνα έχει 4 ασίστ, χωρίς να καταφέρει να βρεί τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Διαβάστε Περισσότερα

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι "μπλόκαρε" την πρόταση του Ζόρζε Μέντες και το σίριαλ συνεχίζεται

Μέσι: Για συμφωνία με Αλ Χιλάλ στα 363 εκατ. ετησίως μιλούν οι Γάλλοι, τι ισχύει

Η σύντροφος του CR7 πήγε στην πισίνα με μαγιό, κόντρα στους κανόνες της Σαουδικής Αραβίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK