Μέσι: Για συμφωνία με Αλ Χιλάλ στα 363 εκατ. ετησίως μιλούν οι Γάλλοι, τι ισχύει

Για τελική συμφωνία ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και την Αλ Χιλάλ μιλούν οι Γάλλοι, με τον ίδιο όμως να αναμένεται να πάρει τη τελική του απόφαση μετά από το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Παρί.

Argentina's Lionel Messi celebrates during the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Χαμός γίνεται με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι καθώς δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Αργεντίνο να μην αποδέχεται την πρόταση ανανέωσης της Παρί και να βρίσκεται ανάμεσα στην επιστροφή στην Μπαρτσελόνα και στην Αλ Χιλάλ η οποία δίνει τα... πάντα για να τον κάνει δικό της.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Αργεντίνο να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μετακόμισης στη Σαουδική Αραβία για χάρη της Αλ Χιλάλ με το RMC να πηγαίνει την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα λέγοντας πως υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών αντί του ποσού των 363.000.000 ευρώ.

Κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο Φαμπρίτσιο Ρομάνο δεν ισχύει, καθώς ο Αργεντίνος σταρ έχει αποφασίσει να ανακοινώσει τι θα κάνει μετά από το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ανάλογη είναι και η απάντηση που δίνει και ο στενός κύκλος του ποδοσφαιριστή.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Η σύντροφος του CR7 πήγε στην πισίνα με μαγιό, κόντρα στους κανόνες της Σαουδικής Αραβίας

Μίνι Καμπίπ: Συνελήφθη λόγω διαδοχικών οδηγικών παραβάσεων

Ο Μπέκαμ μετά το "όχι" του Μέσι θέλει τον "Κάπτεν Αμέρικα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK