Χάλαντ: Ο "διάδοχός" του είναι έτοιμος να τον αντιμετωπίσει στην Premier League

Για την απόκτηση του Ράσμους Χέιλουντ αναμένεται να κινηθούν κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ μετά από τις εμφανίσεις του 20χρονου με τη φανέλα της Αταλάντα σε όλες τις διοργανώσεις.

Manchester City's Erling Haaland celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 31, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Εξαιρετικές είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Αταλάντα, ο επιθετικός της ομάδας, τον οποίο αποκαλούν και νέο Χάλαντ, Ράσμους Χέιλουντ.

Ο 20χρονος Δανός επιθετικός που βρίσκεται στην ιταλική ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις έχοντας 14 γκολ και 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η εντυπωσιακή του παρουσία έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων της Premier League οι οποίες έχουν ήδη ρωτήσει για την περίπτωσή του.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η DailyMail, Τσέλσι και Γιουνάιτεντ είναι δύο από αυτές τις ομάδες με την Ατάλαντα βέβαια να μην είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει εύκολα, αυξάνοντας μάλιστα και τις απαιτήσεις της στα 60.000.000 από τα 40.000.000 που ζητούσε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Θυμίζουμε ότι παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τον Δανό στράικερ να εξετάζεται σοβαρά και από την Ρεάλ, η οποία βρίσκεται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τον Καρίμ Μπενζεμά.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο Κελαϊφί πήρε την τελική απόφαση για Γκαλτιέ

Λέστερ: Μετά την άρνηση Πότερ, "τσεκάρει" κορυφαίο κόουτς που είπε 20 "όχι" σε ένα μηνά

Τσέλσι: Στο κάδρο και ο "καλύτερος προπονητής στον κόσμο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK