Λέστερ: Μετά την άρνηση Πότερ, "τσεκάρει" κορυφαίο κόουτς που είπε 20 "όχι" σε 30 μέρες

Την περίπτωση του Ράφα Μπενίτεθ φέρεται πως τσεκάρει η ομάδα της Λέστερ μετά από την αρνητική απάντηση του Γκράχαμ Πότερ.

Leicester's Wout Faes, left, Leicester's Jamie Vardy, centre, Leicester's Daniel Amartey during the English FA Cup fifth round soccer match between Leicester City and Blackburn Rovers at King Power stadium in Leicester, England, Tuesday, Feb. 28, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Οι παίκτες της Λέστερ AP

Τον διάδοχο του Μπρένταν Ρότζερς, τον οποίο μάλιστα "κυνηγάει" μία διαβολική σύμπτωση, ψάχνει η Λέστερ η οποία μετά από χρόνια επιτυχημένης πορείας, με αποκορύφωμα την κατάκτηση της Premier League την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Οι "αλεπούδες" προσέγγισαν άμεσα τον Γκράχαμ Πότερ, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από την Τσέλσι, αλλά εισέπραξαν άμεσα αρνητική απάντηση καθώς ο Άγγλος δήλωσε πως θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τους πάγκους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN, η οποία επικαλείται την Marca, οι ιθύνοντες της Λέστερ φέρεται πως έχουν πλέον στην κορυφή της λίστας τους το όνομα του πρώην προπονητή των Ρεάλ Μαδρίτης,Τσέλσι και Νάπολι, μεταξύ άλλων, Ράφα Μπενίτεθ.

Ο 62χρονος Ισπανός τεχνικός βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά από την αποχώρησή του από την Έβερτον τον Ιανουάριο του 2021 και έχει στα βασικά του πλάνα την επιστροφή στην Premier League.

Θυμίζούμε ότι ο Μπενίτεθ μετά από την αποχώρησή του από τη Έβερτον δήλωσε πως μέσα σε έναν μήνα είχε στα χέρια του περίπου 20 προτάσεις, τις οποίες και απέρριψε άμεσα.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Αυτά προσφέρει για Κέιν αλλά δεν θέλει να γίνει... Ντε Γιονγκ

Ρεάλ: Πέρα από φορ, θέλει και κορυφαίο μπακ

Ντιμπάλα: Μπορεί να φύγει με 12 εκατ. αλλά η Ρόμα έχει "άσο στο μανίκι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK