Παρί: Ο Κελαϊφί πήρε την τελική απόφαση για Γκαλτιέ

Το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή του στην Παρί αναμένεται να παίξει ο Κριστόφ Γκαλτιέ στις δύο επόμενες αναμετρήσεις για το γαλλικό πρωτάθλημα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe.

PSG's head coach Christophe Galtier stands prior to the start of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Bayern Munich and Paris Saint Germain at the Allianz Arena in Munich, Germany, Wednesday, March 8, 2023. (AP Photo/Andreas Schaad)
Ο Κριστόφ Γκαλτιέ AP PHOTO/ANDREAS SCHAAD

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της βιώνει η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς το ένα αρνητικό αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο κάτι που έχει επηρεάσει και το κλίμα στα αποδυτήρια.

Όλα αυτά δυσκολεύουν το μέλλον του Κριστόφ Γκαλτιέ στην ομάδα με πρόσφατο δημοσίευμα της Equipe να αναφέρει πως τα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας για το γαλλικό πρωτάθλημα με τις Νις και Λανς είναι εξαιρετικά κρίσιμα.

Πάντως, η κατάσταση στην ομάδα έχει ξεφύγει, με τους φιλάθλους της ομάδας να μην σταματούν να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους, με αποκορύφωμα τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι.

Θυμίζουμε ότι η Παρί εδώ και καιρό εξετάζει πολλές περιπτώσεις προπονητών για να αποτελέσουν τον αντικαταστάτη του Γκαλτιέ, έχοντας ως αρχική σκέψη στο μυαλό της η αλλαγή να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι και όχι μέσα στη χρονιά.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Στο κάδρο και ο "καλύτερος προπονητής στον κόσμο"

Λέστερ: Μετά την άρνηση Πότερ, "τσεκάρει" κορυφαίο κόουτς που είπε 20 "όχι" σε ένα μηνά

Γιουνάιτεντ: Αυτά προσφέρει για Κέιν αλλά δεν θέλει να γίνει... Ντε Γιονγκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK