Τσέλσι: Στο κάδρο και ο "καλύτερος προπονητής στον κόσμο"

Την περίπτωση του Λουίς Ενρίκε φέρεται πως εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον η Τσέλσι, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει πως ο Ισπανός περιμένει την ευκαιρία του στο πρωτάθλημα της Premier League.

American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.(AP Photo/Alastair Grant)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Τσέλσι μετά από τη λύση της συνεργασίας της με τον Γκράχαμ Πότερ και δεν είναι λίγα τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το όνομα του Τζούλιαν Νάγκελσμαν ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου ενώ εξετάζονται και οι περιπτώσεις των Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η SUN, ένα όνομα που επίσης βρίσκεται ψηλά στη λίστα και εξετάζεται είναι αυτό του πρώην προπονητή της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, ο οποίος πρόσφατα, σύμφωνα και με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, δήλωσε πως θα τον ενδιέφερε να βρεθεί σύντομα στην Premier League αρκεί να πρόκειται για ένα οργανωμένο πρότζεκτ.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο επόμενος προπονητής της Τσέλσι να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ενώ θυμίζουμε ότι προσωρίνα στον πάγκο της ομάδας κάθεται ο 42χρονος Ισπανός, Μπρούνο Σαλτόρ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Αυτά προσφέρει για Κέιν αλλά δεν θέλει να γίνει... Ντε Γιονγκ

Λίβερπουλ: Πλην του Μάουντ, θέλει κι άλλον άσο της Τσέλσι

Ντιμπάλα: Μπορεί να φύγει με 12 εκατ. αλλά η Ρόμα έχει "άσο στο μανίκι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK