Χάλαντ, off ο Νορβηγός

Ο Έρλινγκ Χάλαντ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι για την Λέστερ. Ο Νορβηγός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Manchester City's Erling Haaland applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester City at Anfield stadium in Liverpool, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ AP PHOTO/JON SUPER

Η Μάντσεστερ Σίτι έβαλε στα πιτς τον Έρλινγκ Χάλαντ για την αναμέτρηση με την Λέστερ. Ο Νορβηγός φορ που κάνει "τρελή" πορεία με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αποκόμισε τραυματισμό στο πόδι στον αγώνα του Champions League με την Ντόρτμουντ.

Επίσης, όπως είπε ο Γκουαρντιόλα, πριν από το ματς με τους Γερμανούς ο Χάλαντ είχε και πυρετό και σε συνδυασμό με τον τραυματισμό αποφάσισε να τον αποσύρει στο ημίχρονο. Και στον αμέσως επόμενο αγώνα με την Λέστερ ο Νορβηγός θα ξεκουραστεί...

Στο παρελθόν ο Χάλαντ έχει μείνει μόνο μία φορά εκτός και συγκεκριμένα στον αγώνα με την Κοπεγχάγη. Σε αριθμούς ο Έρλινγκ μετράει εφέτος 16 συμμετοχές με 22 γκολ.

Διαβάστε περισσότερα

Ζοάο Φέλιξ: Η Μαδρίτη έκλαιγε και ο Πορτογάλος διασκέδαζε με μπόουλινγκ και καπνούς σε πάρτι

Ρονάλντο: Αργεντίνικη "τρέλα", ομάδα άρχισε καμπάνια για να πείσει τον Πορτογάλο να μετακομίσει στο Μπουένος Άιρες

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ σε ψάχνει ο "μίνι Καμπίπ", Χασμπούλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK