Άστον Βίλα: Θέλει Φεράν Τόρες αλλά η Μπάρτσα ζητάει πολλά

Απαιτήσεις ύψους 42.000.000 ευρώ για την πώληση του Φεράν Τόρες έχει η Μπαρτσελόνα από την Άστον Βίλα σύμφωνα με την καταλανική SPORT.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος για την Μπαρτσελόνα καθώς δεν είναι λίγα τα ανοιχτά μέτωπα, ειδικά μετά και την άφιξη του Ζόρζε Μέντες στην Βαρκελώνη για να λύσει το ζήτημα των συμβολαίων τριών εκ των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Ο Πορτογάλος μάνατζερ εκπροσωπεί αρκετούς ποδοσφαιριστές των Μπλαουγκράνα, καταθέτοντας μάλιστα και πρόταση για την πώληση του Ανσού Φάτι.

Πλην του Φάτι, τα ευρωπαϊκά κλάμπ απασχολούν και άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας με δημοσίευμα της SPORT να αναφέρει πως έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση από ομάδα της Premier League για την αγορά του Φεράν Τόρες.

Ο λόγος για την Άστον Βίλα, η οποία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενεργή στο μεταγραφικό παζάρι με τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο, με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να αναφέρει πως πλην του Φεράν Τόρες υπάρχει ενδιαφέρον και για τον άσο της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, οι απαιτήσεις της Μπάρτσα για την πώληση του Τόρες κυμαίνονται στα 42.000.000 ευρώ ποσό αρκετά μικρότερο από τα 55.000.000 που έδωσαν οι Μπλαουγκράνα για να τον κάνουν δικό τους από την Μάντσεστερ Σίτι το 2022.

Θυμίζουμε ότι Μπαρτσελόνα και Άστον Βίλα πρόσφατα έκαναν άλλη μία συμφωνία καθώς ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ισπανικής ομάδας, Ματέο Αλεμάνι, θα αποχωρήσει από το πόστο του το ερχόμενο καλοκαίρι για χάρη της ομάδας του Έμερι.

Διαβάστε Περισσότερα

Νάγκελσμαν: Γι' αυτό είπε "όχι" στην Τότεναμ

Ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής στον κόσμο ξεπέρασε και τον Μπολτ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αποκάλυψε γιατί πιστεύει ότι θα "χαθούν" κάποιοι ποδοσφαιριστές

News 24/7

24MEDIA NETWORK