Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αποκάλυψε γιατί πιστεύει ότι θα "χαθούν" κάποιοι ποδοσφαιριστές

Πώς ίσως είναι πιο δύσκολο να έρθουν κάποιοι ποδοσφαιριστές επειδή η Λίβερπουλ δεν θα συμμετάσχει στο UCL της επόμενης περιόδου, αλλά δεν φοβάται ιδιαίτερα, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Στη μάχη των μεταγραφών αναμένεται να μπει στην καλοκαιρινή περίοδο και η Λίβερπουλ με τον Γιούργκεν Κλοπ να σχεδιάζει τη λίστα του με τις κινήσεις της ομάδας.

Ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε για τους μεταγραφικούς στόχους των Κόκκινων και το αν θα αποτελέσει εμπόδιο το γεγονός πως η ομάδα είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός από το Champions League της επόμενης περιόδου, λέγοντας πως το όνομα της Λίβερπουλ αποτελεί από μόνο του ισχυρό δέλεαρ αλλά μπορεί να χαθούν παίκτες.

"....Δεν έχουμε εξασφαλισμένο το Champions League αλλά θεωρώ ότι όλα θα παραμείνουν ίδια. Η Λίβερπουλ είναι ένας φανταστικός σύλλογος που ιντριγκάρει πολλούς ποδοσφαιριστές. Δεν ανησυχώ αλλά προφανώς και είναι πιο δύσκολο χωρίς το UCL..."

Θυμίζουμε πως η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, 1 βαθμό πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ραούλ: Φεύγει από την Ρεάλ και είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα

Παρί: Θέλει να μπει στην ομάδα εταιρεία που εμπλέκεται με την Λίβερπουλ και με συλλόγους του NBA

Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα φέρνει παίκτη που ο Τσάβι πρόσφατα απέρριψε

News 24/7

24MEDIA NETWORK