Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επικαλέστηκε το γούρι του στην εκτέλεση του Σαλάχ, δεν πέτυχε και... απόρησε

Τον γύρο του διαδικτύου έχουν κάνει οι αντιδράσεις του Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του πέναλτι του Μοχάμεντ Σαλάχ στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Ισόπαλη έληξε η μεγάλη μάχη ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ για την Premier League με τους "Κανονιέρηδες" μάλιστα να προηγούνται με 0-2 στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης.

Το αστέρι των κόκκινων, Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στο παιχνίδι, τόσο για το γκολ που σημείωσε όσο και για το χαμένο πέναλτι που είχε με το σκορ στο 1-2.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έζησε με μεγάλη ένταση την αναμέτρηση κάτι το οποίο μαρτυρούν και οι αντιδράσεις του κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του πέναλτι του Μο.

Συγκεκριμένα, φωτογραφίες δείχνουν τον Κλοπ να έχει γυρίσει πλάτη προς την εστία που εκτελεί το πέναλτι ο Σαλάχ, εν συνεχεία να πανηγυρίζει πιστεύοντας πως η μπάλα είναι στα δίχτυα και μόλις καταλαβαίνει πως ο Αιγύπτιος δεν κατάφερε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα να κοιτάζει με απορία προς τον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Χαμός! Κελαϊφί και Κάμπος χαιρέτησαν τους πάντες εκτός από τον Λίο

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ απέρριψε τεράστια πρόταση για ενδεκαδάτο άσο

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ θέλει και τον... Ιταλό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK