Χωρίς Μέσι, Εμπαπέ, Μπενζεμά: Αυτή την τριάδα έδωσε ο προπονητή της Ισπανίας στα βραβεία της FIFA

Τους Άλβαρεζ, Μπέλιγχαμ και Μόντριτς επέλεξε ο Λούις Ντε Λα Φουέντε για τρεις καλύτερους ποδοσφαιριστές του 2022,αφήνοντας εκτός τους Μέσι, Μπενζεμά και Εμπαπέ.

Luis de la Fuente laughs during his presentation as Spain's new soccer coach in Las Rozas, just outside of Madrid, Spain, Monday, Dec. 12, 2022. Luis de la Fuente replaces Luis Enrique after the national team was eliminated in the round of 16 at the World Cup. (AP Photo/Paul White)
Ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ντε Λα Φουέντε AP

Το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή για το 2022 έλαβε ο Λιονέλ Μέσι από την FIFA, σε μία εκδήλωση που δικαίωμα ψήφου είχαν οι αρχηγοί και οι προπονητές όλων των εθνικών ομάδων καθώς και δημοσιογράφοι αλλά και φίλαθλοι εγγεγραμμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.

Δεν ήταν λίγες οι ψήφοι που προξένησαν εντύπωση με τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή της Ισπανίας, Λουίς Ντε Λα Φουέντε να είναι υποψήφιος για το βραβείο των πιο πρωτότυπων επιλογών.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός έδωσε 5 βαθμούς στον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι και ευχάριστη έκπληξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξήχθη στο Κατάρ, Τζούλιαν Άλβαρεζ.

3 πόντους επέλεξε να δώσει στο νέο μεγάλο αστέρι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Τζουντ Μπέλιγχαμ και 1 πόντο στον σταρ της εθνικής Κροατίας, Λούκα Μόντριτς.

Διαβάστε Περισσότερα

Κάριους: Ομαδάρα τον έχει στη λίστα της λόγω... Ντιλέτα

Τσέλσι: Εξετάζει επιστροφή "βόμβα" αξίας 70 εκατ.

Γιουνάιτεντ: Πιθανή τεράστια ανατροπή του σκηνικού για την πώληση της ομάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK