Κάριους: Ομαδάρα τον έχει στη λίστα της λόγω... Ντιλέτα

Στη λίστα της Ίντερ για να αντικαταστήσει τον Χαντάνοβιτς φέρεται να βρίσκεται ο Λορίς Κάριους σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Italia.

FILE - In this Saturday, May 26, 2018 file photo Liverpool goalkeeper Loris Karius looks at the ball after a fumble allowed Real Madrid's Gareth Bale to score his side's 3rd goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine. Doctors based in Boston have concluded Karius sustained a concussion during last month's Champions League final that would have affected his performance. (AP Photo/Darko Vojinovic, File)
Ο Λορίς Κάριους AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Την πρώτη του εμφάνιση, μετά από 2 χρονιά αγωνιστικής απραξίας, έκανε ο Λορίς Κάριους στην αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τελικό του Carabao Cup, με τις... στυλιστικές του επιλογές μάλιστα να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Ο Κάριους δεν έκανε κάποια "γκέλα" στην αναμέτρηση αλλά δέχτηκε δύο τέρματα κάτι που οδήγησε την Γιουνάιτεντ στην κατάκτηση του τροπαίου και προκάλεσε τον τρελό χορό του Έρικ Τεν Χαχ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Italia, ο Γερμανός γκολκίπερ, που αποκτήθηκε από τη Νιούκαστλ το περασμένο καλοκαίρι, φέρεται να βρίσκεται στη λίστα κορυφαίας ιταλικής ομάδας.

Ο λόγος για την Ίντερ, που όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ψάχνει τον αντικαταστάτη του Χαντάνοβιτς ο οποίος αναμένεται να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Σύμμαχος στην προσπάθεια των Ιταλών είναι το γεγονός πως ότι η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, Ντιλέτα Λεότα, εργάζεται στο DAZN Italia και θεωρείται πως θα μεριμνούσε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Εξετάζει επιστροφή "βόμβα" αξίας 70 εκατ.

Μπενζεμά: Ανέβασε στόρυ "σπόντα" μετά από την βράβευση του Μέσι

Γιουνάιτεντ: Πιθανή τεράστια ανατροπή του σκηνικού για την πώληση της ομάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK