Χουλκ: Μετά το viral βίντεο με τη ζυγαριά, έσπασε όλα τα κοντέρ με δύο φάουλ

Δύο γκολ με φάουλ έβαλε ο Χουλκ στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μινέιρο με την Ντεμοκράτα τα οποία ξεπέρασαν τα 120χλμ/ ώρα έκαστος.

Hulk of Brazil's Atletico Mineiro celebrates after scoring a penalty goal against Ecuador's Emelec during a Copa Libertadores round of sixteen second leg soccer match at Mineirao stadium in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, July 5, 2022. (AP Photo/Thomas Santos)
Ο Χουλκ AP PHOTO/THOMAS SANTOS

Στην Ατλέτικο Μινέιρο αγωνίζεται το τελευταίο διάστημα ο πρώην άσος της Πόρτο, Βραζιλιάνος Χουλκ πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Πρόσφατα, η Ατλέτικο Μινέιρο θέλησε να τρολάρει τον 36χρονο Βραζιλιάνο και ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter ένα βιντεάκι που τον έδειχνε να ζυγίζεται πριν και μετά την αναμέτρηση δείχνοντας στο κοινο τη μεγάλη διαφορά που είχε ο Χουλκ στα κιλά του.

Πλέον, στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μινέιρο με την Ντεμοκράτα ο Χουλκ κατάφερε να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ καθώς σημείωσε 2 γκολ με φάουλ με ταχύτητες που ξεπέρασαν 120 χιλιόμετρα ανά ώρα, τρελαίνοντας τους φίλους της βραζιλιάνικης ομάδας όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Δείτε την ανάρτηση της ομάδας

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Εκμεταλλεύεται "ειδικό όρο" και κινείται για παικταρά αντί μόλις 12 εκατ.

Γκρίλις: Έτοιμος να ολοκληρώσει το κορυφαίο deal Βρετανού ποδοσφαιριστή

Τιάγκο Σίλβα: Στα 38 του ετοιμάζεται για άλλο ένα μεγάλο βήμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK