Τιάγκο Σίλβα: Στα 38 του ετοιμάζεται για άλλο ένα μεγάλο βήμα

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τιάγκο Σίλβα αναμένεται να ανακοινώσει το επόμενο δίαστημα η Τσέλσι σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Chelsea's Thiago Silva applauds fans at the end of the English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, England, Sunday, Jan. 23, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Τιάγκο Σίλβα SUNDAY, JAN. 23, 2022. (AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH)

Ασταμάτητη ήταν η Τσέλσι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς ξόδεψε σχεδόν 360.000.000 ευρώ μόνο για αγορές ποδοσφαιριστών με αποκορύφωμα αυτή του Έντσο Φερνάντες αντί 121.000.000 ευρώ από τη Μπενφίκα.

Πάρα τις πολλές προσθήκες και τη δεδομένη επιθυμία της να διώξει τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην παλιά του αγάπη, η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία με ποδοσφαιριστές της των οποίων τα συμβόλαια λήγουν άμεσα.

Μία από αυτές είναι και η περίπτωση του Τιάγκο Σίλβα ο οποίος διανύει την 3η του χρονιά στην ομάδα της Τσέλσι και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο έχει συμφωνήσει για την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο 38χρονος Βραζιλιάνος είναι βασικός και αναντικατάστατος από την 11αδα της Τσέλσι και φέρεται πως υπάρχει τελική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για μονοετή ανανέωση του συμβολαίου του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ, Βέγκχορστ: Ο Μέσι "έβγαλε" παρατσούκλι στον Ολλανδό με την ιστορική ατάκα του

Τσέλσι: Συμφώνησε με ομάδα για Ομπαμεγιάνγκ, τα δύο σενάρια

Μπαρτσελόνα: Παρά τις τάσεις φυγής του Μπουσκέτς, δεν την "πουλάει" ο άλλος αρχηγός

News 24/7

24MEDIA NETWORK