Γιουνάιτεντ: Εκμεταλλεύεται "ειδικό όρο" και κινείται για παικταρά αντί μόλις 12 εκατ.

Για την απόκτηση του Πάολο Ντιμπάλα αναμένεται να κινηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN.

Manchester United's head coach Erik ten Hag gestures as he stands on the touchline during the English League Cup semifinal second leg soccer match between Manchester United and Nottingham Forest at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Feb. 1, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
ο Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ AP

Μπορεί να άνηκε στους παραγκωνισμένους του Λιονέλ Σκαλόνι στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ αλλά ο Πάολο Ντιμπάλα μόνο κακή χρονιά δεν πραγματοποιεί.

Πρόσφατο δημοσίευμα ανέφερε πως ο 29χρονος Αργεντίνος παρά το γεγονός πως αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρόμα ως ελεύθερος, έχει βάλει ειδικό όρο στο συμβόλαιο που αναφέρει ότι την πρώτη χρονιά μπορεί να αποχωρήσει αντί μόλις 12.000.000.

Μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία παρά το γεγονός πως απέκτησε πρόσφατα τον Βουτ Βέγκχορστ αναμένεται να αποκτήσει και δεύτερο επιθετικό ώστε να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η SUN, η Γιουνάιτεντ αναμένεται να κινηθεί για την αγορά του ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι και να εκμεταλλευτεί την ειδική συμφωνία που έχει κάνει ο ποδοσφαιριστής με την Ρόμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Γκρίλις: Έτοιμος να ολοκληρώσει το κορυφαίο deal Βρετανού ποδοσφαιριστή

Τιάγκο Σίλβα: Στα 38 του ετοιμάζεται για άλλο ένα μεγάλο βήμα

Γιουνάιτεντ, Βέγκχορστ: Ο Μέσι "έβγαλε" παρατσούκλι στον Ολλανδό με την ιστορική ατάκα του

News 24/7

24MEDIA NETWORK