Δεν χωράει αμφιβολία, με τον Λαουτάρο δεν υπάρχει άλλη επιλογή στο τραπέζι

Ο Αργεντινός, παρά την ύπαρξη ορισμένων δημοσιευμάτων, οδεύει εν τέλει προς την ανανέωση με την νυν ομάδα, βέβαιοι στην στην Ιταλία για το αποτέλεσμα.

Inter Milan's Lautaro Martinez celebrates after scoring his side's second goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Salernitana at the San Siro stadium in Milan, Italy, Friday, Feb.16, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
(AP Photo/Luca Bruno) AP

Το happy end φαίνεται πως πλησιάζει για Λαουτάρο Μαρτίνες και Ίντερ σύμφωνα με τις δηλώσεις του CEO της Ιταλικής ομάδας. Με βάση τα λεγόμενά του, η κατά πάσα πιθανότητα μελλοντική πρωταθλήτρια Ιταλίας θα συνεχίσει να έχει στην "φαρέτρα" της τον παγκόσμιας κλάσης επιθετικό.

Ο ίδιος ο CEO, Μαρότα μετέφερε την εικόνα των διαπραγματεύσεων οι οποία εκτιμήθηκε ως πολύ θετική.

Οι δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ίντερ

"Σίγουρα θα κλείσουμε το νέο συμβόλαιο με τον Λαουτάρο Μαρτίνες μέχρι το τέλος της σεζόν".

"Η σχέση μαζί του και με τον ατζέντη του είναι φανταστική και βλέπουμε μόνο έναν τρόπο: Ο Λαουτάρο θα υπογράψει νέο συμβόλαιο εδώ στην Ίντερ".

Αυτή είναι μία εξαιρετική εξέλιξη για τους Νερατζούρι, αφού αφενός διατηρούν στο ρόστερ τους έναν παίκτη αδιαμφισβήτητης αξίας χωρίς να επηρεαστεί η χημεία στην γραμμή κρούσης και αφετέρου δεν θα είναι απαραίτητη η εύρεση ακριβού, αντάξιου αντικαταστάτη, μία πρόκληση στην οποία αδυνατούν να ανταπεξέλθουν και σύλλογοι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης λόγω της έλλειψης διαθεσιμότητας στην αγορά.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες παρόλο που ήταν ο μοιραίος παίκτης της ομάδας του λόγω του πολύ άσχημα εκτελεσμένου πέναλτι απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης -εξέλιξη που έφερε τον αποκλεισμό από το Champions League- έχει προσφέρει πολλά την φετινή σεζόν οδηγώντας της ομάδα προς την κατάκτηση της Serie A.

Την φετινή σεζόν μετρά 26 τέρματα και 5 ασίστ σε 37 συμμετοχές και αυτά τα νούμερα αναμένεται να αυξηθούν ακόμα περισσότερο στο εγγύς μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ δέχτηκε τελικά να παλέψει με έναν από τους τρεις διάσημους YouTubers, ακολουθεί τα βήματα του Μάικ Τάισον

Πρώην επιθετικός της Τσέλσι χτύπησε με εναέριο χτύπημα επιτιθέμενο οπαδό αντίπαλης ομάδας

News 24/7

24MEDIA NETWORK