Βίνι, Ρεάλ: Σύμφωνα με τον δάσκαλο είναι μοναδικός στον κόσμο

Έσταξε μέλι ο Κάρλο Αντσελότι για τον Βινίσιους Τζούνιορ τον οποίο χαρακτήρισε κορυφαίο παίκτη παγκόσμιας εμβέλειας.

Real Madrid's Vinicius Junior kisses his team's emblem as he celebrates after Federico Valverde scored the opening goal during the Spanish La Liga soccer match between Osasuna and Real Madrid at El Sadar stadium in Pamplona, Spain, Saturday, Feb. 18, 2023. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Βίνι AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Αποθέωση άνευ προηγουμένου δέχθηκε ο Βινίσιους Τζούνιορ από τον προπονητή του Κάρλο Αντσελότι μετά από το 5-2 της Ρεάλ στο Άνφιλντ εις βάρος της Λίβερπουλ.

Ο Καρλέτο είπε μεταξύ άλλων για τον Βραζιλιάνο: "Είναι ο πιο επιδραστικός/αποφασιστικός παίκτης στον κόσμο. Κανείς δεν είναι σαν κι αυτόν. Ήταν καταπληκτικός απόψε".

Αυτή ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Αντσελότι ο οποίος δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στη σημαντικότητα της ηγεσίας των βετεράνων: Μπενζεμά, Κρόος, Μόντριτς.

Όσον αφορά στον 22χρονο Βραζιλιάνο τον οποίο η Ρεάλ είχε αγοράσει το 2018 αντί 45.000.000 ευρώ από την Φλαμένγκο, εφέτος είναι καταπληκτικός με 35 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (3.069 λεπτά) με 18 γκολ και 9 ασίστ.

Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2024, τ' όνομά έχει συνδεθεί με την Παρί, αλλά ο ίδιος φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως η Μαδρίτη είναι το σπίτι του και δεν θέλει ν' αποχωρήσει από την ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Γαλατασαράι: Θέλει τον Κωνσταντέλια της Ρωσίας με 15.000.000 ευρώ

Ρεάλ: Ο Τόνι Κρόος πέταξε άλλο ένα στοιχείο για το μέλλον του

Ρεάλ: Το ξεκαρδιστικό γραφιστικό με τον Μπενζεμά να γίνεται Undertaker από το WWE

News 24/7

24MEDIA NETWORK