Ρεάλ: Ο Τόνι Κρόος πέταξε άλλο ένα στοιχείο για το μέλλον του

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καθαρίσει τις υποθέσεις των Μόντριτς - Κρόος και ο Γερμανός μίλησε για το μέλλον του στην Βασίλισσα.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti, left, hugs with Toni Kroos after the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Τόνι Κρόος AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Κάρλο Αντσελότι είχε πει πριν από μερικές ημέρες πως ο Καρίμ Μπενζεμά θα συνεχίσει και το χρόνου στην Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί κάτι αναφορικά με την επέκταση της συνεργασίας του Γαλλοαλγερινού με την ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σκοτάδι μέχρι στιγμής επικρατεί και στα θέματα των Μόντριτς - Κρόος. Και γι' αυτούς ο Ιταλός προπονητής είπε πρόσφατα ότι πρέπει να μείνουν στο κλαμπ γιατί αποτελούν την ηγεσία του συνόλου.

Μετά από τη νίκη κόντρα στην Λίβερπουλ, ο Τόνι Κρόος ρωτήθηκε σχετικά και ουσιαστικά ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στην ισπανική πρωτεύουσα: "Το μέλλον μου; Δεν έχω αποφασίσει ακόμα... Αλλά, μπορώ να πω πως έχουν μείνει και πολλά για να ξέρει κανείς τι θ' αποφασίσω".

Ο Κρόος έχει αναφέρει αρκετές φορές, όπως και οι Μπενζεμά - Μόντριτς, πως θέλουν να κλείσουν τις σπουδαίες καριέρες του φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε περισσότερα

Γαλατασαράι: Θέλει τον Κωνσταντέλια της Ρωσίας με 15.000.000 ευρώ

Ρεάλ: Το ξεκαρδιστικό γραφιστικό με τον Μπενζεμά να γίνεται Undertaker από το WWE

Λίβερπουλ - Ρεάλ: Και αστειάκι ο Αντσελότι για Έβερτον μετά από την 5άρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK