Εάν η Γιουνάιτεντ δεν κλειδώσει τον Κέιν, έχει δύο εναλλακτικές που προκαλούν αίσθηση

Η Γιουνάιτεντ κυνηγάει τον Χάρι Κέιν όμως η υπόθεση δεν είναι εύκολη και οι Γιουνάιτεντ φέρονται να έχουν λοκάρει τις εναλλακτικές.

England's Harry Kane is comforted by head coach Gareth Southgate after losing 1-2 against France during the World Cup quarterfinal soccer match between England and France, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Sunday, Dec. 11, 2022. (AP Photo/Abbie Parr)
Ο Χάρι Κέιν στην εθνική Αγγλίας AP PHOTO/ABBIE PARR

Νούμερο ένα στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι ο Χάρι Κέιν. Τα ρεπορτάζ στο Νησί θέλουν τους Κόκκινους Διαβόλους έτοιμους να πληρώνουν πάνω από 100.000.000 ευρώ στην Τότεναμ κι ένα μυθικό συμβόλαιο στον αρχηγό της εθνικής Αγγλίας ύψους 300.000 λιρών την εβδομάδα.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Daily Mail η Γιουνάιτεντ έχει κλειδωμένους και τις δύο εναλλακτικές της που αμφότερες προέρχονται από την Serie A. Πρόκειται για τους Όσιμεν και Βλάχοβιτς. Ο πρώτος θα μπορούσε να θεωρηθεί από άποψη οικονομικών κοντά στην υπόθεση του Κέιν.

Ο πρόεδρος της Νάπολι έχει πει πολλές φορές πως δεν πουλάει τον επιθετικό του αλλά στην Ιταλία υποστηρίζουν πως με πρόταση κοντά στα 150.000.000 θα πει "ναι". Ο Βλάχοβιτς από την άλλη είναι μία φθηνότερη περίπτωση και η Γιουβέντους ενδεχομένως να πουλήσει φθηνότερα εάν για παράδειγμα αποκλειστεί από την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα

Ρόμα: Οι περίπλοκες ρήτρες στο συμβόλαιο του Ντιμπάλα κάνουν τον Μουρίνιο να ιδρώνει

Μπάγερν: Ο Τούχελ θέλει την ομάδα να πυροδοτήσει τη "βόμβα" της χρονιάς και δεν αφορά τον Κέιν

Ο Εμπαπέ έδωσε την "εντολή" να πάει στο Παρίσι ο παίκτης των 100.000.000 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK