Μπάγερν: Ο Τούχελ θέλει να πυροδοτήσει τη "βόμβα" της χρονιάς και δεν αφορά τον Κέιν

Ο Χάρι Κέιν έχει συνδεθεί πολλάκις με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά καθώς φαίνεται ο Τούχελ τις θέλει μπόλικες τις "βόμβες".

Bayern's head coach Thomas Tuchel gestures during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday April 1, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Χάρι Κέιν; Όχι, μόνο. Η Μπάγερν φέρεται να έχει βάλει πλώρη για να κάνει μεγάλες μεταγραφές.

Το όνομα του Άγγλου επιθετικού παίζει εδώ και μήνες στα γερμανικά ρεπορτάζ, ενώ τώρα ο Kicker έρχεται να βάλει φωτιά όσον αφορά στο νούμερο ένα στόχο του Τόμας Τούχελ για τη μεσαία του γραμμή.

Τραβηγμένο ή όχι το σενάριο η Μπάγερν παρουσιάζεται να θέλει να πάρει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Κασεμίρο! Ναι, τον Βραζιλιάνο που μόλις το καλοκαίρι έφυγε από την Ρεάλ Μαδρίτης αντί 70.000.000 ευρώ για να φορέσει τη φανέλα των Κόκκινων Διαβόλων.

Ο 31χρονος εξαιρετικός αμυντικός μέσος έχει υπογράψει στο Όλντ Τράφορντ έως το 2026, ενώ στη συμφωνία υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Ο Κασεμίρο φέτος έχει παίξει σε 45 ματς, έχει σκοράρει 5 γκολ ενώ έχει μοιράσει και 7 ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Ρόμα: Οι περίπλοκες ρήτρες στο συμβόλαιο του Ντιμπάλα κάνουν τον Μουρίνιο να ιδρώνει

Ο Εμπαπέ έδωσε την "εντολή" να πάει στο Παρίσι ο παίκτης των 100.000.000 ευρώ

Ο Γκαλτιέ που φεύγει μίλησε για το μέλλον του Ράμος στην Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK