Η Γιουνάιτεντ ενεργοποιεί ειδικό όρο και ανανεώνει πρόωρα ενδεκαδάτο άσο της

Στην επέκταση του συμβολαίου του Άαρον Γουάν Μπισάκα προχώρησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεργοποιώντας ειδικό όρο που υπάρχει στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Η Γιουνάιτεντ ενεργοποιεί ειδικό όρο και ανανεώνει πρόωρα ενδεκαδάτο άσο της
Ο Άαρον Γουάν Μπισάκα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα που έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με αποκορύφωμα την υπόθεση του Σάντσο ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" ασχολούνται και με τα συμβόλαια που λήγουν και σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ένα απ' αυτά είναι του Άαρον Γουάν Μπισάκα για τον οποίο τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα.

Συγκεκριμένα, στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή υπάρχει ειδικός όρος που δίνει τη δυνατότητα στη Γιουνάιτεντ να ανανεώσει τη συμφωνία για ακόμη ένα χρόνο, μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2025.

Όπως στην περίπτωση του Λίντελοφ έτσι και σ' αυτή του Γουάν Μπισάκα, η αγγλική ομάδα θα ενεργοποιήσει τον εν λόγω όρο. Ο 26χρονος Άγγλος μπακ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2 ασίστ στο ενεργητικό αποτελώντας τη βασική επιλογή στο δεξί άκρο της άμυνας του Τεν Χαχ

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ανατροπή σκηνικού με Εμπαπέ: Έκανε δήλωση βόμβα για το μέλλον του

Λίβερπουλ: Πάει σε αγγλική ομάδα ο Καρβάλιο, ποιον κανόνα πρέπει να προσέξουν οι "Κόκκινοι"

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτά είναι τα δύο φαβορί για τη γραμμή κρούσης

News 24/7

24MEDIA NETWORK