Ζιντάν: Ούτε Ρεάλ, ούτε Γαλλία, σ΄αυτή την ομάδα θέλει να πάει

Να καθίσει στον πάγκο της Γιουβέντους φέρεται πως έχει ως προτεραιότητα ο Ζινεντίν Ζιντάν σύμφωνα με δημοσίευμα του RMCSPORT.

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane sits on the bench during a Spanish Copa del Rey soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Thursday, Feb. 6, 2020. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ζιζού όταν ήταν προπονητής της Ρεάλ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ελεύθερος κινείται στην αγορά των προπονητών ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά από την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2021.

Ο "Ζιζού" όλο αυτό το διάστημα είχε αρκετές προτάσεις για να επιστρέψει αλλά προτίμησε να ασχολήθει με άλλα πράγματα, με αποκορύφωμα την συνεργασία με ομάδα της F1.

Ο Γάλλος έβλεπε με καλό μάτι την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία της χώρας του αλλά το νέο συμβόλαιο του Ντιντιέ Ντεσάμπ του "χάλασε" τα σχέδια και πλέον φέρεται να οραματίζεται την επιστροφή του σε μία από τις ομάδες που έγραψε ιστορία.

Ο λόγος για την Γιουβέντους, με την οποία ο Ζιζού έλαμψε από το 1996 έως και το 2001 και τον ιντριγκάρει η ιδέα να επιστρέψει ως προπονητής.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμα του το RMCSPORT, τονίζοντας μάλιστα πως η επιστροφή στη Γιούβε είναι αυτή τη στιγμή πρώτος στόχος για τον Γάλλο.

Πάντως, και οι ιθύνοντες της Γιουβέντους έχουν εκφράσει πολλάκις την επιθυμία τους να συνεργαστούν με τον Ζιντάν με εμπόδιο βέβαια να αποτελεί το γεγονός πως ο νυν προπονητής της ιταλικής ομάδας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεσμεύεται με συμβόλαιο και για να αποχωρήσει πρέπει να λάβει αποζημίωση της τάξεως των 7.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Έδωσε σε μασέρ μία Πόρσε για δύο αριθμούς τηλεφώνου

Αρτέτα: Βόμβα! Κορυφαία ομάδα "βολιδοσκοπεί" την Άρσεναλ για την απόκτησή του

Γιουνάιτεντ: O Τεν Χαχ απαντάει στον Πεπ με τον "νέο Χάλαντ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK