Εκεί εστιάζει η Μπάγερν μετά την άτυπη ήττα από την Τότεναμ

Πολλούς πόντους κερδίζει πλέον η περίπτωση του Έρικ Ντάιερ για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Τότεναμ σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Εκεί εστιάζει η Μπάγερν μετά την άτυπη ήττα από την Τότεναμ
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Ηττημένη αποχώρησε από την άτυπη μάχη με την Τότεναμ η Μπάγερν Μονάχου καθώς ο Ράντου Ντραγκούσιν πήρε την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση των "σπιρουνιών" και να γίνει κάτοικος της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, πλέον η Μπάγερν τσεκάρει τις άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής με τον Έρικ Ντάιερ να είναι το όνομα που κερδίζει και πάλι πόντους.

Ο Άγγλος στόπερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Άγγελου Ποστέκογλου τη φετινή σεζόν και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τα έχει ήδη βρει σε όλα με την Μπάγερν για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2025 με την προοπτική ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο ενώ η Τότεναμ, σε περίπτωση που τελικά οι Βαυαροί θα προχωρήσουν το deal, θα λάβουν ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως διακαής πόθος του Τόμας Τούχελ είναι ο Ρόναλντ Αραούχο στον οποίο όμως η Μπαρτσελόνα έχει βάλει ρήτρα ύψους 1 δις ευρώ με τον Τσάβι να θέλει να τον κάνει τον νέο ηγέτη της αμυντικής γραμμής της ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Χαμός για μια υπογραφή! Μπάγερν και Τότεναμ μάχονται για τον στόπερ αποκάλυψη

Ο Μέσι θέλει να φέρει στο Μαϊάμι και μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές της Μπαρτσελόνα

Ο Κελαϊφί αναφέρθηκε σε μυστική συμφωνία με τον Εμπαπέ και πάγωσε τους πάντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK