Εκπλήξη με το αγκάθι 80 εκατ. της Άρσεναλ, τελικά καταλήγει σε ελληνική παροικία

Στην Τραμπζονσπόρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νικολάς Πεπέ παρά τα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται κοντά στην Μπεσίκτας.

Arsenal forward Nicolas Pepe jogs during the second half of a pre-season friendly soccer match against Everton, Saturday, July 16, 2022, in Baltimore. Arsenal won 2-0. (AP Photo/Julio Cortez)
Ο Νικολά Πεπέ με τη φανέλα της Άρσεναλ AP PHOTO/JULIO CORTEZ

Μεγάλη έκπληξη με το μέλλον του Νικολάς Πεπέ καθώς ναι μεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία αλλά όχι στην Μπεσίκτας όπως ανέφεραν τα προηγούμενα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή της Άρσεναλ μετά από τον Ντέκλαν Ράις, ήρθε σε συμφωνία με την Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα, Κουρμπέλη και Φούντα.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα από την Τουρκία, ενώ αναμένεται άμεσα να μεταβεί στην γειτονική μας χώρα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιό του.

Θυμίζουμε πως για τον Πεπέ η Άρσεναλ είχε βγάλει από τα ταμεία της το καλοκαίρι του 2019 περίπου 80.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Λιλ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Τσέλσι διαπραγματεύεται συμφωνία μαμούθ με αεροπορική εταιρεία που διαχειρίζεται ο ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ

Στον "αέρα" το μέλλον του Φλικ στην εθνική Γερμανίας, αυτό είναι το φαβορί για να τον διαδεχθεί

Η Σίτι θέλει να δώσει ακραίο οικονομικά συμβόλαιο στον Χάλαντ για να σβήσει Ρεάλ κτλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK