Φιρμίνο: Βόμβα! Έκλεισε στην Μπαρτσελόνα

Σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα φέρεται πως έχει έρθει ο Ρομπέρτο Φιρμίνο σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail με το συμβόλαιο να τίθεται σε ισχύ μετά από την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Liverpool's Roberto Firmino celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League Group A soccer match between Rangers and Liverpool at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Wednesday, Oct. 12, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο WEDNESDAY, OCT. 12, 2022. (AP PHOTO/SCOTT HEPPELL)

Στην Μπαρτσελόνα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ρόμπερτο Φίρμινο όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η DailyMail.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, ο Βραζιλιάνος μετά από μία 8ετία στην Λίβερπουλ πήρε την απόφαση να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης χωρίς να έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Θυμίζουμε ότι ο Μπόμπι το προηγούμενο διάστημα ανακοίνωσε πως θέλει να κάνει μία νέα αρχή στην ποδοσφαιρική του καριέρα με την Μπαρτσελόνα άμεσως να δείχνει τις προθέσεις της και να κερδίζει, όπως φαίνεται τουλάχιστον, τον ανταγωνισμό.

Διαβάστε Περισσότερα

Έφυγε επειδή έκανε κακά βολέ και η κυβέρνηση ζητά την επιστροφή του

Αντσελότι: Απασφάλισε κατά UEFA και FIFA για το πιο σημαντικό κομμάτι του αθλήματος

Ζιντάν: Ούτε Ρεάλ, ούτε Γαλλία, σ΄αυτή την ομάδα θέλει να πάει

News 24/7

24MEDIA NETWORK