Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τεν Χαχ για αντι-Μαγκουάιρ

Την περίπτωση του άσου της Μίλαν, Φικαγιό Τομόρι τσεκάρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ώρα που μόνο βέβαιο δεν είναι το μέλλον του Χάρι Μαγκουάιρ στην ομάδα.

Manchester United's Harry Maguire reacts during the Europa League Group E soccer match between Real Sociedad and Manchester United at the Reale Arena in San Sebastian, Spain, Thursday, Nov. 3, 2022. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
ο Χάρι Μαγκουάιρ διαμαρτύρεται στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ρεάλ Σοσιεδάδ AP

Εκτός από τη συνέχεια του Europa League βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Σεβίλλη στους 8 της διοργάνωσης.

Αρνητικός πρωταγωνιστής για τους Κόκκινους Διαβόλους ήταν και στις δύο αναμετρήσεις ο Χάρι Μαγκουάιρ με το μέλλον του στην ομάδα, παρά την δημόσια στήριξη του Έρικ Τεν Χαχ, να μοιάζει αβέβαιο και τον Ολλανδό να εξετάζει τις επιλογές του εν όψει καλοκαιριού,

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail ο Τεν Χαχ έχει ήδη κυκλώσει τον διάδοχο του Άγγλου σε περίπτωση που τελικά αυτός αποχωρήσει από την Γιουνάιτεντ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό της Μίλαν, Φικαγιό Τομόρι ο οποίος αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους της εντυπωσιακής φετινής πορείας της ιταλικής ομάδας στο Champions League.

Ο Άγγλος έχει συμβόλαιο με τους Ροσονέρι μέχρι το καλοκαίρι του 2027 με την χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή να κυμαίνεται στα 45.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ετοιμάζει πρόταση 150 εκατ. για την μεγάλη αποκάλυψη της χρονιάς

Αστέρι της Τσέλσι που πωλήθηκε στην Κίνα για 60 εκατ. καλοβλέπει την επιστροφή στην Premier League

Τσέλσι: Αυτοί είναι οι λόγοι που οδήγησαν στο "ναυάγιο" με Νάγκελσμαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK