Έμερι και Σιμεόνε δεν χάνουν εντός έδρας: Τα εξωπραγματικά νούμερά τους

Ατλέτικο Μαδρίτης και Άστον Βίλα είναι οι μοναδικές ομάδες από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα που διατηρούν το έντος έδρας αήττητο. Οι εντυπωσιακές επιδόσεις τους.

Atletico Madrid's head coach Diego Simeone smiles as he attends a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Feb. 25, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σε απόρθητα κάστρα έχουν μετατρέψει τις έδρες τους Άστον Βίλα και Ατλέτικο Μαδρίτης, με τις επιδόσεις τους τη φετινή σεζόν να τους τοποθετούν σε μία ξεχωριστή λίστα.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες είναι οι μοναδικές από τα 5 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που δεν έχουν χάσει βαθμό στις εντός έδρας υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα.

Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Premier League έχει κάνει το 8 στα 8 τη φετινή σεζόν στις εντός έδρας αναμετρήσεις της, όντας μόλις ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ ενώ το σερί κρατάει από την περασμένη σεζόν καθώς η Βίλα είχε ήδη άλλες 7 εντός έδρας νίκης.

Από την πλευρά της η Ατλέτικο Μαδρίτης, μπορεί να είναι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της LaLiga αλλά εντός έδρας επίσης δεν έχει χάσει κάποιον βαθμό έχοντας και αυτή το 8 στα 8 ενώ μετράει 20 σερί εντός έδρας νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μπονούτσι λέει άμεσα "ciao" στην Ουνιόν και ετοιμάζεται για την επιστροφή

Η Ίντερ Μαϊάμι συνεχίζει τα δωράκια στον Μέσι: Κλείδωσε η επανένωση με την πρώτη του αγάπη

Τι κάνει η Αϊντχόφεν; Το αδιανόητο σερί νικών και το πρώτογνωρο +50

News 24/7

24MEDIA NETWORK