Ποτσετίνο: Υπογράφει στην Τσέλσι μέχρι το 2026 και έχει δύο προτεραιότητες

Στο Λονδίνο αναμένεται ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για να υπογράψει το συμβόλαιο του μέχρι το 2026. Ενίσχυση στη θέση του φορ και στη μεσαία γραμμή οι δύο προτεραιότητες.

PSG's head coach Mauricio Pochettino attends a media conference at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Monday, Feb. 14, 2022. Paris Saint Germain will play its Champions League round of 16, first leg, soccer match against Real Madrid on Tuesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσέτινο (AP PHOTO/FRANCOIS MORI)

Σε πλήρη συμφωνία με την Τσέλσι για να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας από το ερχόμενο καλοκαίρι ήρθε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Αργεντίνος αναμένεται στο Λονδίνο το επόμενο διάστημα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Όπως αναφέρει ο γνωστός μεταγραφολόγος, η συμφωνία του πρώην προπονητή των Τότεναμ και Παρί θα έχει ισχύ μέχρι το 2026, και αναμένεται άμεσα να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για τους στόχους της ομάδας.

Οι δύο προτεραιότητες του Ποτσετίνο είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ αλλά και ενός ποδοσφαιριστή στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με πολλά να είναι τα ονόματα που εξετάζονται.

Θυμίζουμε πάντως πως κάτοικος Λονδίνου αναμένεται να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι ο σέντερ φορ της Λειψίας, Κρίστοφερ Ενκουνκού καθώς εδώ και αρκετούς μήνες έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την Τσέλσι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Μετά τον Μπέλιγχαμ, κινείται και για τον διάδοχο του Καρβαχάλ

Γκάβι: Μίλησε για πρώτη φορά για το μέλλον του και το ζήτημα με το συμβόλαιό του

Μέσι: Οι οπαδοί της Μπάρτσα συνέχισαν το έθιμο και ο Αραούχο έστειλε δημόσιο κάλεσμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK