Εμιλιάνο Μαρτίνες: Είναι πρώτος στόχος κορυφαίας αγγλικής ομάδας

Την περίπτωση του Εμιλιάνο Μαρτίνες έχει στην κορυφή της λίστας του ο Έρικ Τεν Χαχ για την ενίσχυση της ομάδας στη θέση του τερματοφύλακα.

EDS NOTE OBSCENE GESTURE - Argentina's goalkeeper Emiliano Martinez gestures after receiving the the golden glove award for the best goalkeeper after the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. Argentina won 4-2 in a penalty shootout after the match ended tied 3-3. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο πανηγυρισμός του Λαουτάρο Μαρτίνεζ AP

Τις εμφανίσεις του με την εθνική ομάδα της Αργεντινής αλλά και με την Άστον Βίλα με μία πολύ σπουδαία μεταγραφή δεν αποκλείεται να εξαργυρώσει άμεσα ο Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η DailyMirror, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει στην κορυφή της λίστας της τον Αργεντίνο τερματοφύλακα σε περίπτωση που "ναυαγήσουν" οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο Τεν Χαχ θέλει τον Ντε Χέα αλλά παρά το καλό κλίμα που επικρατεί, δεν έχουν "πέσει" ακόμα οι υπογραφές, κάτι που αναγκάζει τον Ολλανδό να τσεκάρει και άλλους τερματοφύλακες για τη θέση του βασικού γκολκίπερ.

Σύμφωνα με τους Άγγλους, στη λίστα της Γιουνάιτεντ βρίσκονται τόσο ο Τζόρνταν Πίκφορντ της Έβερτον όσο και ο Ντιόγο Κόστα της Πόρτο, με τον Μαρτίνες όμως να είναι το φαβορί.

Θυμίζουμε ότι ο Αργεντίνος μετακόμισε στην Άστον Βίλα το 2020 από την Άρσεναλ αντί του ποσού των 17.000.000 ευρώ, ενώ αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 28.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουρίνιο: Δεν δέχτηκε τα "συγχαρητήρια" δημοσιογράφου για μυθικό λόγο

Μπαρτσελόνα: Δεν ενεργοποιείται η ρήτρα των 50 εκατ. και μένει μέχρι το 2028 κορυφαίο αστέρι της

Τσέλσι: Ανατροπή! Σκέφτεται το "αντίο" ο Τιάγκο Σίλβα για χάρη της ομάδας που τον ανέδειξε

News 24/7

24MEDIA NETWORK