Τσέλσι: Ανατροπή! Σκέφτεται το "αντίο" ο Τιάγκο Σίλβα για χάρη της ομάδας που τον ανέδειξε

Το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Τσέλσι στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου εξετάζει πολύ σοβαρά ο Τιάγκο Σίλβα, σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα.

Chelsea's Thiago Silva during the English Premier League soccer match between Nottingham Forest and Chelsea at City ground in Nottingham, England, Sunday, Jan. 1, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Τιάγκο Σίλβα με τη φανέλα της Τσέλσι AP

Το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Τσέλσι, ένα χρόνο πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, φέρεται πως εξετάζει πολύ σοβαρά ο Τιάγκο Σίλβα σύμφωνα με δημοσίευμα του Βραζιλιάνικου μέσου, Globo Esporte.

Ο Βραζιλιάνος δεν είναι ικανοποιημένος από τη φετινή αγωνιστική εικόνα των μπλε αλλά και το γενικότερο κλίμα. κάτι που τον έχει ρίξει ψυχολογικά, με την ανάρτηση της γυναίκας του για την κατάσταση που βιώνει στο σπίτι να σοκάρει, με αποτέλεσμα να σκέφτεται τον επαναπατρισμό για χάρη της ομάδας της καρδιάς του, της Φλουμινένσε.

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος Βραζιλιάνος αμυντικός ανανέωσε μέσα στη χρονιά το συμβόλαιο του για ακόμα ένα χρόνο αλλά τότε τα δεδομένα ήταν διαφορετικά καθώς στην ομάδα βρισκόταν ακόμα ο Γκράχαμ Πότερ ενώ δεν είχε χαθεί ο στόχος της συμμετοχής στο Champions League της ερχόμενης περιόδου.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα ο Βραζιλιάνος αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση μετά από το τέλος της Premier League.

Διαβάστε Περισσότερα

Ντι Μαρία: Τον θέλουν από Τουρκία αλλά έχει πάρει την απόφασή του

Μπάγερν: Ο Όλιβερ Καν μίλησε για τις "τάσεις φυγής" του Μίλερ

Λεάο: Το νέο ετήσιο salary του σούπερ σταρ της Μίλαν είναι μικρό για τις Ρεάλ, Σίτι etc.

News 24/7

24MEDIA NETWORK