Ντε Χέα: Μένει με μειωμένο συμβόλαιο αλλά κινδυνεύει

Σε πλήρη συμφωνία με τον Νταβίντ Ντε Χέα για την ανανέωση του συμβολαίου του βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αισθητή να είναι η μείωση στις απολαβές του.

Manchester United's goalkeeper David de Gea warms-up ahead of the English Premier League soccer match between Liverpool and Manchester United at Anfield in Liverpool, England, Sunday, March 5, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα AP

Την μία γκάφα πίσω από την άλλη κάνει το τελευταίο διάστημα ο Νταβίντ Ντε Χέα, κάτι που όμως δεν επηρέασε τον Έρικ Τεν Χαχ από το να εισηγηθεί την παραμονή του στην ομάδα και για τα επόμενα χρόνια.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η DailyMail, ο ποδοσφαιριστής δέχτηκε να παραμείνει στο Μάντσεστερ με αισθητή μείωση στις ετήσιες αποδοχές του, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό το ακριβές ποσό αλλά μόνο σίγουρη δεν είναι η φανέλα βασικού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο Τεν Χαχ έχει σε εκτίμηση τον Ντε Χέα αλλά τσεκάρει και άλλες περιπτώσεις γκολκίπερ που θα διεκδικήσουν φανέλα βασικού την ερχόμενη σεζόν.

Διακαής πόθος του Ολλανδού τερματοφύλακα είναι ο Νταβίντ Ραγιά της Μπρέντφορντ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα μέχρι το 2024. Στο ρόστερ αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι Τζακ Μπάτλάντ και Τομ Χίτον ενώ δανεικός στην Νότιγχαμ Φόρεστ έχει δοθεί ο Ντέαν Χέντερσον.

Θυμίζουμε πως ο Ντε Χέα αμοίβεται αυτή τη στιγμή με 350.000 ευρώ την εβδομάδα όντας ανάμεσα στους 5 πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της Premier League.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: "Ναυαγεί" του Κέιν και ετοιμάζεται για την ακριβότερη αγορά στην ιστορία της

Μπάγερν: Ο Καν έμεινε και μίλησε για τους κορυφαίους στόχους της ομάδας

Η Ατλέτικο έβαλε στο τραπέζι δύο ποδοσφαιριστές της Τσέλσι για να κλείσει το deal με Φέλιξ

News 24/7

24MEDIA NETWORK