Εμπαπέ: Αποκάλυψε σε ποια ιταλική ομάδα θέλει να πάει

Πως αν αγωνιζόταν ποτέ στο ιταλικό πρωτάθλημα θα το έκανε μόνο για την ομάδα της Μίλαν φέρεται να δήλωσε ο Κιλιάν Εμπαπέ σύμφωνα με βίντεο που έχει κυκλοφορήσει από το γκαλά που διοργάνωσε η FIFA.

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring against a combined XI of Saudi Arabian teams Al Nassr and PSG during a friendly soccer match, at the King Saud University Stadium, in Riyadh, Saudi Arabia, Thursday, Jan. 19, 2023. (AP Photo/Hussein Malla)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/HUSSEIN MALLA

Στο γκαλά που διοργάνωσε η FIFA στο Παρίσι συμμετείχε ο Κιλιάν Εμπαπέ και παρά το γεγονός πως δεν κέρδισε το βραβείο, είπε μία ατάκα η οποία συζητήθηκε αρκετά από τους χρήστες του twitter.

Συγκεκριμένα η κάμερα απαθανάτισε τον Γάλλο σταρ να λέει σε κάποιον στο κοινό πως "αν πήγαινα στο ιταλικό πρωτάθλημα, αυτό θα γίνοταν μόνο για τη Μίλαν"

Θυμίζουμε πως στο συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ υπάρχει ειδικός όρος που αναφέρει πως μπορεί, αν το επιθυμεί ο ίδιος, να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024 από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να καιροφυλαχτεί για την απόκτησή του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Χωρίς Μέσι, Εμπαπέ, Μπενζεμά: Αυτή την τριάδα έδωσε ο προπονητή της Ισπανίας στα βραβεία της FIFA

Τσέλσι: Εξετάζει επιστροφή "βόμβα" αξίας 70 εκατ.

Μπενζεμά: Ανέβασε στόρυ "σπόντα" μετά από την βράβευση του Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK