Ενρίκε: Αυτές είναι οι απαιτήσεις του για να πει το "ναι" στην Νάπολι

8.000.000 ευρώ ετησίως αλλά και αναλυτικές λεπτομέρειες για το μέλλον των μεγάλων αστεριών της Νάπολι φέρεται να ζήτησε ο Λουίς Ενρικε από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σύμφωνα με το FootMercato.

Spain's head coach Luis Enrique talks to his team during an official training session at Qatar University, in Doha, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. Spain will play its second match in Group E in the World Cup against Germany on Nov. 27. (AP Photo/Julio Cortez)
Ο Λουίς Ενρίκε (AP PHOTO/JULIO CORTEZ)

Την βόμβα με την απόκτηση του Λουίς Ενρίκε θέλει να κάνει η Νάπολι, μετά από την αποχώρηση του Λουτσιάνο Σπαλέτι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο πρόεδρος Ντε Λαουρέντις έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος φέρεται πως έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις για να πει το πολυπόθητο "ναι".

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το FootMercato, ο Ενρίκε ζήτησε από τον Ντε Λαουρέντις 8.000.000 ευρώ ετησίως αλλά και αναλυτικές λεπτομέρειες για τα τρία μεγάλα αστέρια της ομάδας, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, Βίκτορ Όσιμεν και Κιμ Μιν Τζάε.

Ο Ντε Λαουρέντις ξεκαθάρισε πως οι δύο πρώτοι δε πωλούνται, παρά το ενδιαφέρον των ομάδων, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό να συμβεί με τον Κορεάτη κεντρικό αμυντικό της ομάδας.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω μέσο, ο Ενρίκε σε ενδεχόμενο αποχώρησης του Κιμ, αιτήθηκε την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Βιγιαρεάλ, Πάου Τόρες.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Η αποχώρηση Μέσι γέμισε τα ταμεία, κυνήγησε το μπαμ αλλά ήρθε το πρώτο "όχι"

Τεν Χαχ: Κρατάει Ντε Χέα αλλά του κάνει τρελό "χουνέρι"

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι φοβάται μην ακολουθήσει παράδειγμα ανάλογο του "Ομπα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK